Feb. bericht 2

Blijf op de hoogte en volg Peter

27 Februari 2008 | Israel, Jeruzalem

Londen – Tel Aviv.

Kom ik vandaag op onze NOS-website en wat ziet mijn oog?? Een aardbeving... Stelletje na-apers. Nog geen week geleden was er hier in Tel – Aviv de 4e aardbeving sinds mijn komst hier naartoe deze zomer. Overigens moet ik er wel bij vermelden dat den laatste aardbeving de hevigste was tot nu toe. Het hele gebouw schudderde enzo.. Ik vermoedde daarom dat een van onze corpulente buren (tot in de 7e macht) aan het poepen was ofzo... Maar niet dus... Gelijk het nieuws aangedaan en??? Aardbeving.

Een paar dagen later kregen we ook te horen waarom deze aardbeving plaatsvond. Vanwege de religieuze Shas partij is deze aardbeving de schuld van de "versoepeling" van wetgeving aangaande de 'vrijheden' van homo's... Ik denk dan.. zeik niet zo... Hij kan die tijd beter besteden aan het vergaren van objectieve informatie dan zich storten op eeuwen van indoctrinatie ende kuddegedrag.... Waarschijnlijk hadden Egyptenaren toch gelijk door goden onder andere af te beelden als koe of schaap.. Want ja, als er een schaap over den dam is... beeeeeeeeh.

Enniehoe: op school is dus nog steeds alles kut dankzij?! De staking. Ik moet maar even afwachten hoe dat gaat.. En of ik dus (omdat op mijn verzoek nog niet is ingegaan) drie vakken van mijn cijferlijst kan schrappen.

Wordt vervolgd.

• 27 Februari 2008 - 10:29

Ouwemeneer:

Bodembibbers in Jidd'nlân, daar zit een complot achter van Shaslicks!

Nog een paar maandjes stug volhouden en daarna machen wir einer Superstrammermax!

• 27 Februari 2008 - 12:13

Kleintje:

wat lief je bent nog steeds boos nog even en dan ben je weer in holland

• 28 Februari 2008 - 06:28

Mij:

Heey broertje mij,

Hebben ze daar zoiets als aardbevingen?? Das stom.. Gelukkig heb ik er niks van gemerkt ;)

Maar ehm, ook stom dat ze je nog geen toestemming hebben gegeven. Ben je nog wel met dat inhaalvak bezig?

Liefs zusje jou

• 17 Maart 2008 - 20:07

Ralph:

Hello!

Pfew..gelukkig schudderde het niet door die corpulente zooi naast je. 't Zal toch wat zijn :s.

Die staking is wel een b'tje naar, hè? Hoop dat er ooit nog te melden valt dat de staking over is!

Dat ze maar snel even op je verzoek in mogen gaan.

Grtjs,

Augustus bericht 2

05 Augustus 2007

Augustus bericht 1
Peter

Nou, het is dan maandag vandaag. Met donderdag meegerekend ben ik dus toevallig tien dagen weer in Israël.... Of ik nieuws heb? Nou ja, ik ben nog niet buiten geweest (los van een loopje naar de winkel om wat water te kopen). Vandaag ga ik naar buiten, om even een rondleiding door mijn nieuwe appartement (vanaf 1 augustus) te krijgen. Waarom ben ik dan in godsnaam (gezien de temperatuur van 30 graden en een strand op nog geen 15 minuten lopen, nou goed dan een half uurtje, maar nog steeds niet erg ver weg) nog niet buiten geweest? Het begint met een S en eindigt op criptie ... Ik heb net hoofdstuk 2 afgerond, vandaag hoofdpijn dus de rest komt morgen wel. Maar buiten al dit guitigs... De reis naar Israël was weer ouderwets met obstakels... .. Kreeg (zoals altijd met een el 'al vlucht vanuit Nederland) een extra controle. Daar zaten dus meer Nederlands waaronder een of andere maffe christelijke theologie student uit Groningen.. En tot overmaat van ramp zat hij uiteindelijk in het vliegtuig dus maar een stoel van mij verwijderd.. Ik denk dan.. 'krijg nou toch het heen en weer'... gelukkig duurt zo'n vlucht niet veel langer dan 4 uur en 10 minuten.. zodat de 'verplichte' beleefdheid niet langer kan duren dan dat.

Actief sinds 20 Juli 2006
Totaal aantal bezoekers 20383